Javafabriken

Sedan starten 1997 har vi på FC byggt upp ett omfattande bibliotek av färdiga och noggrannt uttestade systemkomponenter. Detta bibliotek ligger till grund för arbetet i Javafabriken. Därifrån erbjuder vi nu skräddarsydda system där kostnaden för systemen oftast är mycket konkurrenskraftiga jämfört med egen utveckling och projekten ger i allmänhet en mycket snabb effekthemtagning samt en låg projektrisk.

 

Vi byggde en valutareskontra på fyra månader!

En av våra kunder kontaktade oss och berättade att de behövde en valutareskontra som skulle vara på plats inom ett halvår. Någon valutareskontra hade vi inte färdig för leverans, däremot visste vi att vi redan hade flera byggklossar som var som gjorda för att ingå i en valutareskontra. Vi insåg att det faktiskt var möjligt att möta de funktionella kraven, samtidigt som arbetet med råge skulle rymmas inom den ganska tuffa tidplanen.

 

Vi fick genom Javafabriken förtroende att genomföra ett projekt till fast pris och kunde sedan stolt konstatera att fyra månader senare var systemet i full produktion hos en minst sagt nöjd kund!